ladataan Ladataan. Odota, ole hyvä.
Myydään eläintarvikeliikkeen toiminta Turussa
Hinta: Ei hinnoiteltu
Myydään monipuolinen ja kannattava eläinkauppa Turussa.

Liike sijaitsee vuokratiloissa vilkkaalla kauppapaikalla. Yritys myy tarvikkeita ja ruokia lemmikkieläimille, ja myynnissä on myös eläimiä.

Liike on toiminut 3 vuotta ja yrittäjän lisäksi on osa-aikaisia työntekijöitä. Yrittäjän toimiessa päätoimisesti yrityksessä on mahdollisuus hyvään ansiotasoon. Tästä uusi yrittäjä pääsee vaivattomasti jatkamaan valmista yritystoimintaa.

Liike myydään liiketoimintakauppana johon kuuluu varasto, kalusto, koneet, ja itse liiketoiminta. Uudella yrittäjällä olisi hyvä olla alan koulutus, vankka harrastepohjainen kokemus tai työkokemusta. Yritystoiminnan jatkamiseen annetaan riittävä perehdytys ja tuki.Nykyinen yrittäjä myy terveydellisistä syistä.

Tarkempien lisätietojen saanti edellyttää salassapitosopimuksen allekirjoittamista.
 • Ilmoitustunnus:
  4755
 • Ilmoitustyyppi:
  Myydään yritys
 • Toimiala:
  Kauppa
 • Työntekijöitä:
  2-3
 • Kiinteistön koko:
  135 neliötä
 • Kiinteistö on:
  Vuokrattu
 • Paikkakunta:
  Varsinais-Suomi

Ilmoittaja

Karoliina Reunanen
0456346990
Ota yhteyttä ilmoittajaan

Ota helposti yhteyttä:

Yhteydenottosi välittyy suoraan ilmoittajalle - nopeaa ja helppoa.


Ihmiset jotka katsoivat tätä ilmoitusta, katsoivat myös näitä

Sinua voi kiinnostaa myös nämä
 •  
  XCS
  Luomuelintarvikkeiden ja kosmetiikan maa...

  Myydään maahantuontiyrityksen kaikki osakkeet (100%). Tuotteina luomuelintarvikkeita (kookosöljyä, manteli/pähkinäjauhoja&-öljyjä) ja luomukosmetiikkaa (ihoöljyjä, saippuoita), joita tuodaan Saksasta ja Espanjasta. Myös liiketoimintakauppa...

 •  
  XCS
  Yli 60 vuotta Turussa toiminut perintein...

  Oy tai sen liiketoiminta myydään, koska omistaja on eläkeiässä. Yrityksellä on juuri remontoidut noin 50 m2:n vuokratilat vilkkaalla liikepaikalla, mutta ei kauppakeskuksessa, joten aukioloajoista voi yrittäjä päättää itsenäisesti.

 •  
  Käynnistyvän
  Käynnistyvän verkkokaupan liiketoiminta,...

  Myynnissä sisustusalan verkkokaupan liiketoiminta. Mukana 20-30 toimittajaa. Homedesing.fi HomeDesign tuo samalle markkinapaikalle uniikit laadukkaat sisustuksen tuotteet ja niiden tarjoajat. Tuomme yksilölliset ja ainutlaatuiset kodin ja...

 •  
  XCS
  Ihania Life-Style tuotteita myyvä liike...

  Vuonna 2013 perustettu skandinaavista tyyliä edustavia sisustus-ja lahjatavara-liike hakee nyt jatkajaa Varsinais-Suomen suurimpaan kauppakeskukseen Myllyyn nykyisen vetäjän siirtyessä uusiin haasteisiin ja näin aika ei riitä enää tämän myymälän...

Varsinais-Suomen omistajanvaihdospalvelu

Varsinais-Suomen omistajanvaihdospalvelu kokoaa yhteen maakunnan johtavat asiantuntijat muun muassa arvonmäärityksen, verotuksen, rahoituksen sekä juridiikan saralta. Verkoston kautta on mahdollista saada vastaus käytännössä mihin tahansa omistajanvaihdokseen liittyvään kysymykseen. Tyypillisiä aihealueita ovat arvonmääritys, yritysvälitys ja jatkajan löytäminen, laki- ja sopimusasiat, verosuunnittelu, myyntikunnon kehittäminen ja tervehdyttäminen, kaupan rahoittaminen sekä sukupolvenvaihdokseen liittyvät asiat.

Lisää...
Varsinais-Suomen Yrityspörssi - Oikea kauppapaikka yrityksen myyntiä tai ostoa suunnittelevalle!