ladataan Ladataan. Odota, ole hyvä.
HYVÄ KIINTEISTÖSIJOITUSYHTIÖ, TURKU. HYVÄ SIJOITUSKOHDE.
Hinta: Ei hinnoiteltu

Myydään 1991 perustetun kiinteistösijoitusyhtiön 50%:n osakekanta. Yhtiössä on kaksi osakasta (omistussuhteella 50%/50%), jotka ovat omistaneen yhtiön osakkeet yhtiön perustamisesta asti.


-SISÄLTÄÄ LIIKETILAN JOKA ON HARVOIN MYYNNISSÄ


-OMAISUUTTA HYVILLÄ PAIKOILLA


-VAPAA OMAA PÄÄOMA (2017) YLI 3 MILJOONA EUROA


-VELATON JA HYVÄVARAINEN YHTIÖ


Yhtiön omaisuus (kohteet) koostuu pääasiassa liiketiloista, toimistoista ja autopaikoista, joita yhtiö vuokraa. Vuokrattavia kohteita on nykyisessä muodossa yhteensä 18 kpl, joista kolme on autopaikkoja. Kohteet sijaitsevat Turun ydinkeskustassa, mm. Turun kauppatorin laidalla.


Emoyhtiön kolmen viimeisimmän tilikauden liikevaihdon keskiarvo on noin 286 623,61 euroa ja tuotto noin 138 005,26 euroa. Vapaa oma pääoma viimeisellä tilikaudella (2017) yli 3 milj. euroa.  


Myynnissä lisäksi harvinainen merenranta omakotitalokiinteistö, joka sijaitsee noin 8 kilometrin päässä Turun keskustasta, Pitkänsalmen rannalla.


Samalla koko paketti, hyvä tuottava sijoitusyhtiö ja asunnoksi tai sijoituskohteeksi merenrantaomakotitalokiinteistö jossa mm. monenlaisia kehitysmahdollisuuksia.


Tiedustelut ja lisätiedot puhelimitse. Soita tai jätä soittopyyntö.


 

 • Ilmoitustunnus:
  5835
 • Ilmoitustyyppi:
  Myydään yritys
 • Toimiala:
  Kiinteistöala
 • Paikkakunta:
  Varsinais-Suomi

Ilmoittaja

Rami Pu
0400340011
Ota yhteyttä ilmoittajaan

Ota helposti yhteyttä:

Yhteydenottosi välittyy suoraan ilmoittajalle - nopeaa ja helppoa.


Ihmiset jotka katsoivat tätä ilmoitusta, katsoivat myös näitä

Sinua voi kiinnostaa myös nämä
 •  
  XCS
  Kannattava kiinteistönvälitystoimisto Tu...

  30 vuotta toiminut täyden palvelun itsenäinen pieni kiinteistönvälitystoimisto. Myydään eläköitymisen johdosta. AAA luottoluokitus

 •  
  Vuokravälitysliike
  Vuokravälitysliike Turku

  Myydään vuokravälitysliike toimivalla konseptilla Turussa. Välitysliike on osa maanlaajuista OVV Asuntopalvelut välitysketjua, joka toimii franchising-periaatteella. Välitysliikkeen pitäjällä olisi hyvä olla LVV- tai LKV-pätevyys, mutta kyseinen...

Varsinais-Suomen omistajanvaihdospalvelu

Varsinais-Suomen omistajanvaihdospalvelu kokoaa yhteen maakunnan johtavat asiantuntijat muun muassa arvonmäärityksen, verotuksen, rahoituksen sekä juridiikan saralta. Verkoston kautta on mahdollista saada vastaus käytännössä mihin tahansa omistajanvaihdokseen liittyvään kysymykseen. Tyypillisiä aihealueita ovat arvonmääritys, yritysvälitys ja jatkajan löytäminen, laki- ja sopimusasiat, verosuunnittelu, myyntikunnon kehittäminen ja tervehdyttäminen, kaupan rahoittaminen sekä sukupolvenvaihdokseen liittyvät asiat.

Lisää...
Varsinais-Suomen Yrityspörssi - Oikea kauppapaikka yrityksen myyntiä tai ostoa suunnittelevalle!