ladataan Ladataan. Odota, ole hyvä.
Myydään tunnettu maalaus- ja rakennussaneerausliike Salon seudulla
Hinta: Ei hinnoiteltu

Myydään tunnettu ja luotettu maalaus- ja rakennussaneerausliike Salossa. Maalaus Laakkio Oy on toiminut vuodesta 1982 lähtien. Yrittäjän lähestyessä eläkeikää myydään uudelle omistajalle. Pitkäaikaiset, hyvät asiakkuudet ja kokenut henkilöstö.


Yritys on pitkäaikainen ja tunnettu toimija Salon seudulla. Asiakaskunta koostuu Salon kaupungista, asunto-osakeyhtiöistä, yksityisistä rakentajista sekä kesämökkiläisistä. Asiakkuudet ovat osin jatkuvalla sopimuksella ja osin tarpeen mukaan.


Yrityksellä on yrittäjän lisäksi neljä työntekijää (2 maalaria ja 2 timpuria), joista kaikki ovat pitkäaikaisia ja kokeneita tekijöitä. Yritys toimii lämpimässä hallikiinteistössä, josta sen omistuksessa on 50% ja 300 m2. Erinomainen sijainti moottoritien läheisyydessä, hyvien kulkuyhteyksien varrella. Mukaan tulee alan työvälineet kattavasti sekä henkilönostin ja pakettiauto.


Myydään yrityksen koko osakekanta. Ostajalla on hyvä olla kokemusta alasta. Nykyinen yrittäjä on valmis perehdyttämään uuden omistajan toimintaan. 


 Ota yhteyttä ja tule tutustumaan!

 • Ilmoitustunnus:
  5889
 • Ilmoitustyyppi:
  Myydään yritys
 • Toimiala:
  Rakentaminen
 • Liikevaihtoluokka:
  300 001 € - 400 000 €
 • Työntekijöitä:
  4-5
 • Kiinteistön koko:
  Oma hallitila 300 m2
 • Kiinteistö on:
  Oma
 • Paikkakunta:
  Varsinais-Suomi

Ilmoittaja

Lassi Laakkio
050 5177787
Ota yhteyttä ilmoittajaan

Ota helposti yhteyttä:

Yhteydenottosi välittyy suoraan ilmoittajalle - nopeaa ja helppoa.


Ihmiset jotka katsoivat tätä ilmoitusta, katsoivat myös näitä

Sinua voi kiinnostaa myös nämä
 •  
  XCS
  Myydään toimivan konevuokraamon osakekan...

  Konekanta on hyvä ja harkiten hankittu. Konevuokraamon yhteydessä toimii myös pienkonehuolto, mukana myydään myös sen varaosakanta. Konevuokraamon kehitysmahdollisuudet ovat erittäin hyvät. Vuokraamoa on hoidettu päätoimisena elinkoeinona, mutta...

 • ASIANTUNTIJA VäLITTää
  XCS
  KORJAUS JA SANEERAUSTOIMINTAAN ERIKOISTU...

  Turun alueella pitkään toiminut korjaus- ja saneerausrakentamiseen keskittynyt rakennusliike. Asiakkaalla on hyvä tilauskanta sekä vakiintunut nykyinen asiakaskunta.

Varsinais-Suomen omistajanvaihdospalvelu

Varsinais-Suomen omistajanvaihdospalvelu kokoaa yhteen maakunnan johtavat asiantuntijat muun muassa arvonmäärityksen, verotuksen, rahoituksen sekä juridiikan saralta. Verkoston kautta on mahdollista saada vastaus käytännössä mihin tahansa omistajanvaihdokseen liittyvään kysymykseen. Tyypillisiä aihealueita ovat arvonmääritys, yritysvälitys ja jatkajan löytäminen, laki- ja sopimusasiat, verosuunnittelu, myyntikunnon kehittäminen ja tervehdyttäminen, kaupan rahoittaminen sekä sukupolvenvaihdokseen liittyvät asiat.

Lisää...
Varsinais-Suomen Yrityspörssi - Oikea kauppapaikka yrityksen myyntiä tai ostoa suunnittelevalle!