ladataan Ladataan. Odota, ole hyvä.
Kannattava LVI-myymälä kasvavalla alueella Uudessakaupungissa
Hinta: 650 000 €

Myydään LVI-myymälä + maahantuontiyrityksen liiketoiminta kalustoineen, varastoineen ja  omalla isolla kiinteistöllä (superloistava sijainti). Yritys maahantuo viemäriputkia, osia, kulmia, sadevesi/rumpuputkia, vesijohtoja, salaojaputkia jne. Asiakkaitamme ovat muut LVI-liikkeet, asentajat, maanrakentajat, suurteollisuus ja yksityiset. Meillä on valmiina asiakaspohjana lähes 1000 yritystä, jotka jo tilaavat meiltä, mutta asennuspalvelua meillä ei ole ja sitä seuraavan omistajan täytyy vakavasti harkita. Kysyntää yritys- ja yksityispuolella on päivittäin. Toimitamme materiaalia n. 150km säteellä toimipaikastamme joka suuntaan eli alueemme on kohtuullisen suuri. Kiinteistö arvioitu 1/2017 vähintään 450.000 euron arvoiseksi.


Tässä huippu mahdollisuus jollekin LVI-alan yritykselle tai yksityiselle laajentua markkinoille, jotka kasvavat kohisten ja kilpailua on kohtuullisen vähän. Sijaintimme on hyvä, markkina-alueemme on hyvä ja asiakaspohja on hyvä.


Kysele lisää niin jutellaan. Tässä oikea tilaisuus jollekin!

 • Ilmoitustunnus:
  5808
 • Ilmoitustyyppi:
  Myydään yritys
 • Toimiala:
  Vesi- ja viemäriala
 • Liikevaihtoluokka:
  200 001 € - 300 000 €
 • Työntekijöitä:
  2-3
 • Kiinteistön koko:
  Oma uudehko myymälä / varasto/ toimisto 500 neliötä+ iso tontti
 • Kiinteistö on:
  Oma
 • Paikkakunta:
  Varsinais-Suomi
 • Www:

Ilmoittaja

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Ota helposti yhteyttä:

Yhteydenottosi välittyy suoraan ilmoittajalle - nopeaa ja helppoa.


Ihmiset jotka katsoivat tätä ilmoitusta, katsoivat myös näitä

Sinua voi kiinnostaa myös nämä
 • ASIANTUNTIJA VäLITTää
  XCS
  LVI – ASENNUSLIIKE LÄNSI-SUOMESSA

  Kasvava ja kannattava LVI-alan kokonaistoimittaja. Yrityksellä on noin 1 milj.euron tilauskanta, osaava henkilöstö, pitkä ja luotettava tausta sekä hyvä ja vakiintunut asiakaskunta. Yrityksen toiminta-alueella on kehittyvä ja positiivinen vire...

Varsinais-Suomen omistajanvaihdospalvelu

Varsinais-Suomen omistajanvaihdospalvelu kokoaa yhteen maakunnan johtavat asiantuntijat muun muassa arvonmäärityksen, verotuksen, rahoituksen sekä juridiikan saralta. Verkoston kautta on mahdollista saada vastaus käytännössä mihin tahansa omistajanvaihdokseen liittyvään kysymykseen. Tyypillisiä aihealueita ovat arvonmääritys, yritysvälitys ja jatkajan löytäminen, laki- ja sopimusasiat, verosuunnittelu, myyntikunnon kehittäminen ja tervehdyttäminen, kaupan rahoittaminen sekä sukupolvenvaihdokseen liittyvät asiat.

Lisää...
Varsinais-Suomen Yrityspörssi - Oikea kauppapaikka yrityksen myyntiä tai ostoa suunnittelevalle!